Fastighetsbyrån
Fastighetsbyrån Stor-Göteborg

Välkommen till Fastighetsbyrån i Göteborg.
Att Fastighetsbyrån är Sveriges största mäklarföretag är inte en slump. Här har vi samlat alla som brinner för det de gör och har de rätta egenskaperna. Mäklare som är experter på den lokala marknaden och drivs av att hjälpa människor genom vad som kan vara den största affären i deras liv.
Att aldrig nöja oss, och alltid leta efter nya sätt att göra saker och ting är vår drivkraft. På Fastighetsbyrån har vi ambitionen, och resurserna, att ständigt utvecklas och ligga i framkant med de vassaste tjänsterna.Att vi med råge gör fler bostadsaffärer än något annat mäklarföretag i Sverige innebär också att vi har flest visningar och träffar flest spekulanter, både fysiskt och digitalt.
Vi vill alltid vara bäst på det vi gör – och våra nöjda kunder är beviset på att vi lyckas. Vi är helt enkelt störst av en anledning.
  • Sveriges största mäklarföretag.
  • Lokal experter på 16 kontor
Fastighetsbyrån Stor-Göteborg
"Proffsig, bra råd och driv igenom hela processen, vi lade upp en plan, jobbade efter den och sålde huset på ett mycket bra sätt."
Johan W anlitade Jimmy Lang hos Fastighetsbyrån Lerum
"Fantastiskt proffsigt bemötande, informativ, saklig och framför allt väldigt trevlig och förtroendeingivande. Vi är väldigt nöjda både jag och min sambo att vi kom.i kontakt med Rasmus."
Tommy H anlitade Rasmus Broberg hos Fastighetsbyrån Alingsås
"Enkelt, tydligt, ordning och reda! Stort tack till Philip för den guidning och stöttning jag fick som förstagångssäljare av min 1a. Skönt att jobba med en mäklare som är kunnig, driven och som man k..."
Julia L anlitade Philip Glans hos Fastighetsbyrån Västra Centrum Linné

Göteborgsvägen 29, Sävedalen
4.8/5 av 1205 omdömen
Gärdesvägen 1, Stenungsund

Detta är reco.se

Vi har samlat allt du behöver på ett enda ställe. Så oavsett om du vill hitta en snickare till köket, få rabatt på nya naglar eller boka en restaurang till på fredagskväll kan du göra det hos oss. Läs andra kunders rekommendationer och välj det företaget som passar dig bäst.
Ta kontroll

Här finner du fler av våra vanligaste sökningar