Tandläkare i Stockholm

184 rekommenderade tandläkare i Stockholm kommun

Vill du gå till en tandläkare i Stockholm? Lugn, det finns ett gäng att välja mellan, vi ska hjälpa dig så att du hittar en tandläkare som passar dina behov.

Läs mer »
  • Smilla S
    Smilla S: Pålitlig och super duktig tandläkare, kände knappt någon smärta fast jag är hyper känslig. Ärlig och rättvis prissättning. En tandläkare att återvända till, äntligen!
  • Driver du klinik i Stockholm?

• LARS K
    LARS K: Skriver å min mors vägnar som varmt vill rekommendera Maria och Torgkliniken. Hon får alltid ett trevligt bemötande och ett kompetent utförande.
  • Celadet C
    Celadet C: Jag har fått vård på Flexident Bromma som imponerat på alla plan. Behandlingen har präglats av hög yrkesskicklighet och noggrannhet, och bemötandet har alltid varit varmt och professionellt. Dessutom har allt skett med utmärkt punktlighet, vilket bidragit till en helhetsupplevelse av båda trygghet och kvalitet.
  • 23 omdömen
    Fabian S
    Fabian S: Kan bara ge alla tummar upp för Akke och hans team. Har fått extremt bra service och bemötande samt en fantastiskt fin framtand efter att jag bytt till Södertandläkarna. Rekommenderar alla med diverse tandproblem att vända sig dit.
  • 19 omdömen
    Peter S
    Peter S: Mycket trevligt bemötande, ingen stress varken av tandläkare eller sköterskan, snygg och trevlig mottagning, förklarade lugnt och proffsigt vad som skulle göras.
  • Niclas B
    Niclas B:
  • Ingmar L
    Ingmar L: Tandläkare Viking Melander rekommenderas av Ingmar Loo , som har lagat sina tänder på hans mottagning de senaste 15 åren Mvh. Ingmar Loo
  • 13 omdömen
    Stig Arne D
    Stig Arne D: Alla gånger jag har kontaktat Skarpnäck Dental har jag blivit trevligt bemött. Väldigt snabb service inga långa väntetider Jag sökte för att en halvkrona gått sönder och hål i en tand. Ny krona får jag om 2 veckor Är mycket nöjd Stig Arne
  • 12 omdömen
    Yana T
    Yana T: Bra service och flexibilitet !
  • Svenerik L
    Svenerik L: Angela Stangel är en förtroendeingivande och trevlig tandläkare. Jag har gått på kliniken i många år. Har också fått snabb akut hjälp ett par gånger. /Sven Erik
  • Dennis S
    Dennis S: Mycket nöjd både med behandlingar och personalen på odengatans tandvård.
  • Ulf B
    Ulf B: 25 år med Rolf&Birgit. Behöver jag säga mer. Många skratt med de få riktiga tänder man har kvar. :-)Kul, roligt att återse en tandläkare??? Hallå!!!Dyrt är det, dessutom gör det ont ibland: MEN om... så är det till Rolf & Birgit man går...
  • Lisa Ö
    Lisa Ö: Med ett alltid så vänligt och personligt bemötande tar Katrin god hand om sina patienter. Hon arbetar på ett tryggt och lugnt vis och jag tvekar inte en sekund att rekommdera henne till andra människor som vill bemötas och tas om hand på ett högt professionellt vis.
  • 15 omdömen
    Lukasz L
    Lukasz L: Nu kan jag inte påstå att jag varit hos så många olika tandläkare så jag direkt kan jämföra, men jag gillar verkligen Västermalmskliniken. Man får ett väldigt personligt bemötande hos dom och det verkar faktiskt som de bryr sig om ens tänder. De är väldigt tydliga med vad de ska göra, de visar, berättar och förklarar röntgenbilderna för en. Lokalerna är väldigt fräscha och moderna. Västermalmskliniken är nog lite dyrare än andra ställen, men tycker man att man har råd, gå dit ändå. För mig har tandläkare alltid varit en jobbig procedur, men nu ser jag nästan fram emot att gå dit. Var hos tandhygienisten Marika som blästrade, gjorde rent och polerade tänderna. Hon är otroligt trevlig och professionell. Resultatet blev lysande och det kostade bara runt tusenlappen. Kan verkligen rekommendera Västermalmskliniken!
  • 8 omdömen
    marianne k
    marianne k: Efter att min tandläkare sen alla år gick i pension hittade jag efter flera andra erfarenheter Blanda Dental, klart dom bästa ! Proffsiga, lyhörda och där alla inger förtroende
  • Dag Benjamin Ardino D
    Dag Benjamin Ardino D: Mycket trevligt och professionellt bemötande. Man känner sig som patient trygg och väl omhändertagen. Centralt belägen mottagning. Rekommenderas varmt.
  • 4 omdömen
    Isabell H
    Isabell H: Jag har gått till Peyman i flera år och får alltid samma fina bemötande. Super varm som person och man känner sig verkligen trygg när man är där. Väldigt duktig tandläkare och tydlig med vad han gör.
  • Mats David A
    Mats David A: Erik är en otroligt duktig tandläkare, rekommenderas varmt! Har gått hos Erik i väldigt många år och alltid varit lika nöjd. Man blir väl omhändertagen och utrustningen är alltid modern.
  • 10 omdömen
    Hanna Ö
    Hanna Ö: Fantastiskt bra tandläkare som alltid gör ett utmärkt jobb! All personal är trevlig och gör sitt bästa för att besöket skall bli en så bra upplevelse som möjligt.
  • Bengt K
    Bengt K: Fantastisk tandläkare som sätter kunden i fokus. Försiktig och informativ med den som har tandläkarskräck
  • Elina E
    Elina E: Jag har gått hos John som jobbar med Claes i ca 2 år nu, och jag är jättenöjd. jag bytte till privattandläkare efter att ha fått min ena tand förstörd hos Folktandvården. Idag litar jag till fullo på min tandläkare och han är jätteskicklig. Lagningen han gjorde på min förstörda tand blev kanonsnygg. Syns knappt att halva tanden var borta.. haha men att säga att man längtar till tandläkaren ska vi väl inte säga. Dock är jag kanonnöjd :)
  • Lena D
    Lena D: Bäst helt enkelt!
  • Driver du klinik i Stockholm?

• Cecilia N
    Cecilia N: Toppen! Så bra behandling och alltid glatt bemött. Noga utvald utrustning, alltid det senaste!
12345...8
Nockebyhov  (1 st)
Johanneshov  (1 st)
Årsta  (1 st)

Tandläkare i Stockholm

Du tar själv ställning till vilken tandläkare du ska gå till. Vissa tandläkare är privata medan andra arbetar inom folktandvården. Barn och ungdomar har i Sverige fri tandvård upp till 19 års ålder, detta gäller både privata mottagningar samt inom folktandvården. Prissättningen för tandvård är fri i Sverige vilket innebär att priserna kan variera lite beroende på vilken tandläkare och behandling du väljer. Därför är det viktigt att jämföra tandläkare och mottagningar innan du bestämmer dig, målet är att hitta en tandläkare du känner du trygg med och som långsiktigt bryr sig om dina tänder.

Målet är att hitta en tandläkare du känner dig trygg med och som långsiktigt bryr sig om dina tänder. Många gånger går man på rekommendationer från vänner och bekanta. Här kan du söka på tandläkare i ditt område och gå in och läsa om erfarenheter, rekommendationer och omdömen från tidigare kunder. Vi hoppas att du hittar en tandläkare du gillar och som långsiktigt bryr sig om dina tänder!