Frisör i Stockholm

318 rekommenderade frisörer i Stockholm kommun

I Stockholm kryllar det av bra frisörer. Du kanske vill gå till en salong där de klipper snabbt nära ditt arbete, en hipstersalong på söder eller så vill du gå till en mer exklusiv salong där de serverar kaffe eller champagne till din klippning. Oavsett vad du söker kan vi hjälpa dig. Här på Reco.se kan du hitta och boka frisörer och salonger i Stockholm, oavsett om du är i city, innerstans Kungsholmen, Södermalm eller Östermalm; eller exempelvis Bromma, Hägersten/Liljeholmen.

Läs mer »
  • Creative Headz Odengatan 75

4.6
    2,043 omdömen
    Annika H
    Annika H: Trevlig, proffsig och vänligt bemötande!
  • Driver du frisörsalong i Stockholm?

• Creative Headz Skånegatan

1,282 omdömen
    Annika P
    Annika P: Det var mitt första besök hos Creative Headz. Jag blev trevligt bemött av Elwira som lyssnade på mina önskemål och klippte mig på ett proffesionellt sätt. Jag gick därifrån mycket nöjd med en uppfräschad frisyr.
  • Creative Headz Sveavägen

1,108 omdömen
    Maja G
    Maja G: Alltid supernöjd efter jag varit hos Melissa!
  • Creative Headz Hornsgatan

1,253 omdömen
    Karin H
    Karin H: Jannike är en otroligt tekniskt skicklig och kunnig frisör och jag har klippt mig hos henne i flera år. Hon lyssnar in och förstår hur jag önskar göra med mitt hår och ser verkligen till att möta det men också komma med egna idéer. Dessutom är hon en väldigt sympatisk person, jag blir alltid nöjd och det är alltid trevligt att klippa sig hos henne<3
  • Creative Headz Odengatan 32

Maria L: Fin blowdry och trevlig frisör
  • Frisör Extend

1,169 omdömen
    Anna I
    Anna I: En kunnig, lyhörd, otroligt trevlig, och godhjärtad frisör. Jag är supernöjd och kommer gå dit igen och igen när jag behöver hans hjälp. Salongen har även en mycket varm och välkomnande atmosfär. Tack bästa Hanse! Du är fantastiskt duktig!
  • Creative Headz Scheelegatan

793 omdömen
    Anna W
    Anna W: Olivia är proffsig, engagerad och supertrevlig.
  • Creative Headz Drottninggatan

968 omdömen
    Tara M
    Tara M: En otrolig fin och härlig tjej. Positiv och glad som älskar sitt jobb 🩷 Lyssnar på vad man vill ha och man kmr ut med fräscht hår!
  • Creative Headz Götgatan

941 omdömen
    Amelia S
    Amelia S: Professionell och duktig frisör. Nöjd med resultatet och ett trevligt bemötande!
  • Creative Headz Regeringsgatan

779 omdömen
  • Creative Headz Humlegårdsgatan

332 omdömen
    Fanny Å
    Fanny Å: Jag älskar Nathalie! Hon är så duktig och så vänlig också, sprider härlig energi
  • Holland Hair Stockholm

456 omdömen
    Vi vill att just du ska bli en av alla våra nöjda kunder. Därför erbjuder vi dig 10% rabatt på din behandling när du uppger reco.se vid bokning. Gäller nykunder.
    Yiassou B
    Yiassou B: Har gått dit i flera år nu. Var halvnöjd med min första frisör, men sedan hittade jag Stina! Hon vet presic hur jag vill ha mitt hår och gör det bra. Alla är trevliga. Gillar huvudmassagen under schamponeringen! Toppen att kunna boka tid på nätet! Rekommenderas varmt!
  • Green Heads BIRKA

399 omdömen
    Ingrid L
    Ingrid L: Alla Green Heads är toppen. Har gått på dem alla i flera år nu
  • Green Heads ÖSTERMALM

359 omdömen
    Stina B
    Stina B: Hej, ja jag hade panik eftersom jag blivit tokigt klippt på annat håll. Frida tog lugnt sig an katastrofen och gjorde det bästa av situationen. Så nu mår jag ok igen.
  • NOWN Östermalm

626 omdömen
    Nown på Östermalm är en vacker salong med professionell personal och hårprodukter med fokus på hållbarhet och ekologi. Utöver ordinarie tjänster erbjuds även hårförlängning och Opalexbehandling.
    Beata U
    Beata U: Härligt välkomnande lokal, personligt, topp frisörer av yppersta klass. Bra produkter. Favoritställe.
  • Nown Kungsholmen

386 omdömen
    Isabelle F
    Isabelle F: Varmt välkomnande, superproffsig klippning, jättenöjd! Rekommenderar!
  • 4.9
    92 omdömen
    Lena B
    Lena B: Professionellt och trevligt handhavande och bemötande.
  • Revolt Stockholm

195 omdömen
    Anna H
    Anna H: Jag går och fixar håret hos Tonie sedan åtminstone 5 år. Tonie lyssnar och är fantastiskt duktig på både färger och klippning, jag är alltid nöjd med håret när jag går därifrån! Hon är bäst, helt enkelt.
  • Välkommen in i vår kreativa och vackra salong i Stockholms city!
    Christer A
    Christer A: Man blir så snygg i håret efter ett besök hos Marjam.
  • 25 kvadrat -- En mysig frisörsalong med personligt bemötande beläget mitt i stan, redo att uppfylla kundernas önskemål.
    Frida H
    Frida H: Gick in för en klippning. Kom ut efter ett givande samtal om livet och med en ny fräsch frisyr. Supernöjd!!
  • 5.0
    108 omdömen
    O Frisör är centralt belägen. Här får du en professionell frisör som fixar din drömfrisyr. Välkommen!
    Gustav F
    Gustav F: Fredrik är grym. Inte tvekat sedan första besöket för många år sedan.
  • Monas Klippotek i Bromma erbjuder helhetslösningar med allt från hårvård, styling och skönhet. Professionell personal med mångårig kunskap och hög service känsla.
    Naghmeh R
    Naghmeh R: Jag har gått till Mona i flera år nu och jag är alltid lika nöjd varje gång! Hon är otroligt skicklig, lyhörd och noggrann i sitt arbete. Jag känner mig alltid i trygga händer och går därifrån med ett leende på läpparna. Hon är inte bara en fantastisk frisör, utan också en varm och härlig person som får en att känna sig välkommen varje gång. Jag rekommenderar Mona varmt till alla som letar efter en riktigt duktig och professionell frisör!
  • Driver du frisörsalong i Stockholm?

• Vår kompetens och passion finns inom klippning, hårfärg och styling för både män och kvinnor. Vi gör vårt bästa för att du ska få komma hit och koppla av och få en stund av njutning.
    Malin A K G
    Malin A K G: Jag har gått hos Tanja många år och följer henne var hon än jobbar någonstans. Det finns ingen bättre frisör. Hon är mycket kunnig, lyhörd för mina önskemål och jag känner mig så fin i håret när jag går därifrån. Hon är dessutom en varm och ödmjuk människa.
123...13
Områden i Stockholm