Restaurang i Stockholm

769 rekommenderade restauranger i Stockholm kommun

I Stockholm finns det gott om restauranger och krogar. Allt från lyxiga Michelinrestauranger på Östermalm till små familjehak på Södermalm. Det är få saker som förgyller vardagen så mycket som att gå ut och äta något riktigt gott tillsammans med någon man tycker om. På Reco.se listar vi Stockholms bäst rekommenderade och mest aktuella restauranger just nu!

Läs mer »
  • 8 omdömen
    Evelina A
    Evelina A: Bland de bästa thaiställena i Sthlm. Alltid fullt vid lunch, men det är ändå aldrig problem att få bord om man orkar stå och vänta (eftersom maten alltid tar lite tid). Dock verkar de ha minskat ner ganska rejält på mängden kött i rätterna på senaste, trist.
  • Driver du restaurang i Stockholm?

• 11 omdömen
  • 4 omdömen
    Jesper A
    Jesper A: Litet och intimt, med en härlig retro- och kvarterskänsla. Ett ställe som bryter mot "moderna" kaféer med sin pain chocolat och polaine mackor. Plus grymt kaffe. Passar bäst för den som har lite bråttom, superbra service.
  • NOEL H
    NOEL H: Håller med Nikola, lätt bästa Thaien på Östermalm. Skön personal och riktigt bra mat!
  • 4 omdömen
    Elina E
    Elina E: Riktigt trevlig pub där man kan få allt från god och spännande öl till god mat. Hit går vi ofta med vännerna eftersom personalen är väldigt kunnig när det gäller olika öl-sorter. Har nog inte varit missnöjd en enda gång när vi varit här, alltid samma underbara stämmning. :)
  • 12 omdömen
  • Pilip L
    Pilip L: Mycket trevlig personal här måste jag säga, vi äter med vårt företag här ofta. Vill bara berätta det.
  • Jennifer H
    Jennifer H: Mycket bra Libanes med bra service och en Kronärtskocka i olja, vitlök och citron som är To Die For.
    Patrik R
    Patrik R: Väldigt god och fräsch mat. Personalen var väldigt trevlig, hit kommer jag gärna igen.
    Alex L
    Alex L: Goaste Spici Tuna hos denna restaurang, Rekommenderas starkt!
  • Herman B
    Herman B: Grym mat, riktigt schysst ställe med skön mexikansk vibe.
    Oll E
    Oll E: Cajsa Warg är en oas i stressen! Det är med ett sant nöje jag lägger de extra slantarna på de godbitar som Cajsa Wargs livsmedelsbutik erbjuder. Det enda problemet jag har med Cajsa Warg är att jag alltid kommer hem med mycket mer i matkassen än vad jag ursprungligen tänkt köpa!!
  • Björn W
    Björn W: Riktigt mysigt ställe med gott fika och riktigt trevligt bemötande. Ett kanonställe att hänga på en skön sommar-lunch eller fika. Har inte haft nöjet att nyttja festvåningen, men det bör vara riktigt trevligt!
  • Manne S
    Manne S: Klassiker, bra grejer trevlig personal och skön musik
  • 12 omdömen
    Björn W
    Björn W: Gillar konceptet även om det tenderar att bli lite osigt i lokalen och man ibland får vänta en stund i "matkön". Bra pasta, bra pizza och riktigt fina lokaler. Lite plus och minus, men på det hela taget klart godkänt. En styrka är att det alltid är jämn kvalitet - man vet vad man får. Rätt trevligt kvällshäng med, har visserligen bara varit i gamla stan på kvällen.
  • 5 omdömen
  • 5 omdömen
    Johan E
    Johan E: Snabb servering av välsmakande thai mat. Lokalerna är inte så charmiga men funkar helt ok för en lunch. Take away är huvudprioriteten här.
    Torbjörn J
    Torbjörn J: Ja ägaren är mycket trevlig. Där har föregående talare rätt. Här har jag suttit ganska många gånger och fikat och surfat med min dator, och varit nöjd och glad. Café Limone rekommenderar jag varmt! /T
    Magnus B
    Magnus B: Satsa ett par hundra på en vinupplevelse. Du får ett plastkort med dina satsade slantar på; sen går man runt och läser etiketter. Jag tar 4 cl av det här otroligt prisvärda nebbiolon från italienska Piemonte. 25 kr per cl. Jaha, in med kortet i springan, tryck på knappen: där gick 100 av de 200 satsade pengarna. Kan det vara värt. Slurk och sniff – eller om det är tvärt om. Nu vill jag dricka en Sauternes. Vad kan jag få för mina 100 kr som är kvar? sådär håller man på; allt medan Scheelegatan brusar utanför och natten majestetiskt faller över ett grönlummigt Kungsholmen.
  • Kenneth G
    Kenneth G: Fantastiskt hak där man utan problem kan hänga från morgon till kväll, ja jag skulle till och med vilja ha min kontorsplats där. Utöver hängtrivsel: grym lunch, skön inredning och schysst uteservering med morgonsol. Jag gillar't skarpt!
  • Nikola T
    Nikola T: Bra indier. Personalen är trevlig och maten god men priserna är lite väl tilltagna för vad det är enligt min mening. Rekommenderas. Betyg -4.
  • Micael H
    Micael H: Prova även deras bakficka, mycket prisvärt!
  • Nikola T
    Nikola T: Stamställe. Brukar alltid vara väldigt trevligt!!
  • Driver du restaurang i Stockholm?

• Jan V
    Jan V: Gott lunchkäk. Jag brukar oftast välja en pizza, de är väldigt goda. Dock kan servicen kännas lite långsam emellanåt i lunchrusningen.
1...1112131415...31
Västberga  (1 st)
Sköndal  (1 st)
Bredäng  (1 st)

Restaurang i Stockholm

Förutom att vi guidar dig till Stockholms bäst rekommenderade och mest aktuella restauranger kan du även ta del av tidigare kunders unika erfarenheter samt läsa om olika restaurangers helhetsomdömen. Vi hjälper dig hitta allt från den bästa vegetariska restaurangen på Östermalm till den bästa köttkrogen på söder.

Får du gäster som du vill ta med ut på stan? Kanske har du redan ditt smultronställe som du brukar imponera med. Det är lätt att bli bekväm och gå till det ställe man gillar bara för att man inte vågar riskera att bli besviken. Reco.se tillåter dig att läsa om vad andra människor i Stockholm gillar, på så sätt kan du komma ur din comfort zone och ta del av även andra människors smultronställen.

I SoFo, ”South of Folkungagatan” ligger restaurangerna tätt, och du hittar oftast riktigt bra kvalitet för här finns ett klientel som går ut och äter ofta, är trendkänsliga och ställer krav. Runt Nytorget intensifieras sorlet och de mysiga krogarna ligger tätt. Här, som på många populära restauranger i Stockholms innerstad kan det löna sig att boka bord för att vara på säkra sidan. Det kan vi hjälpa dig med, visste du att du kan boka bord direkt på Reco.se?

På Östermalm hittar du lyxrestaurangerna, det är även på östermalm du ska hålla dig om du är ute efter Stockholms Klubbtätaste kvarter, nämligen Stureplan. Här kan du inte bara njuta av god mat, du kan även få härliga drinkar och goda viner.

Alltså oavsett om du är kring Nytorget, Mariatorget eller Zinkensdamm, Birkastan, Vasastan eller Östermalm ger Reco.se dig listan till de bäst rekommenderad och mest aktuella restuarangerna i Stockholms innerstad just nu!

Börja kika runt redan nu, på Reco.se kan du ta del av en mängd restauranger och härliga rekommendationer från andra människor som gillar att njuta av livets goda. Ta vara på möjligheterna i huvudstaden och ha en riktigt trevlig kväll!