Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Ju närmare vi människor är varann, desto mer anstränger vi oss för varann. Därför väljer vi en barnvakt vi känner och en hantverkare som grannen känner. För att vi tror att de bryr sig lite mer. Gör ett lite bättre jobb. Kanske är det den enkla förklaringen till varför Länsförsäkringar växer snabbare än någon annan. Att färre och färre tror att en skräddarsydd kostym, stora ord och en klädsam solbränna är löften om kvalitet. Att de litar mer på en fastighetsmäklare som tillhör en organisation som ägs av sina kunder. Och inte minst – att den mäklare som lever med och känner sina kunder också jobbar lite hårdare för dem.
  • Prova Sveriges snabbast växande mäklare!
  • En mäklare som lever närmare verkligheten.
  • Vi gör ditt val enklare med nya Jämför bostad!
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
"Johan har varit proffsig och tillgänglig från start hela vägen in i mål. Mycket förtroendeingivande!"
Stefan S anlitade Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Spånga, Vällingby & Hässelby
"Helt rätt person på rätt plats! Daniel är grym på sitt jobb och alltid väldigt tillmötesgående. Trots att jag befann mig på andra sidan jorden under lägenhetsförsäljningen så var det aldrig några prob..."
Martina W anlitade Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna & Sundbyberg
"George Tentak, mäklaren med ögat för detaljer och stor uppfattning av pågående samt framtida bostadsmarknad - att sälja sin bostad med George är en trygg försäljning med stor framgång! George Tenta..."
Mattias N anlitade Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Älvsjö & Fruängen

Våra kontor

4.8 / 564 recos
4.9 / 143 recos
4.8 / 353 recos
4.7 / 760 recos
4.8 / 525 recos
4.9 / 137 recos

Detta är reco.se

Vi har samlat allt du behöver på ett enda ställe. Så oavsett om du vill hitta en snickare till köket, få rabatt på nya naglar eller boka en restaurang till på fredagskväll kan du göra det hos oss. Läs andra kunders rekommendationer och välj det företaget som passar dig bäst.
Registrera företag

Här finner du fler av våra vanligaste sökningar