Mattias Rickard K:
Jag behövde hjälp att bygga om ett par köksluckor. Några andra snickerier sade "det är inget för oss" eller svarade inte öht. Från Norrorts fick jag svar direkt och fick dem fixade nästa dag. Mycket nöjd! Om jag behöver hjälp med annat framöver så vet jag vilka jag ska kontakta.
Anders E:
Trevlig bemötande och mycket duktiga hantverkare. Bra tidsplanering, mycket väl utfört arbete, har försökt och lyckats hålla en bra prisnivå.
Kommer att anlita dem i fortsättningen.
Anders Ekfalk
SHARMARGE YUSUF A:
Jag anlitade Montenegros golv och måleri för ett försäkrings ärende. Arbetet genomfördes med kort varsel. De la nytt golv, lagade väggar efter fuktskada, målade och la till nya lister. Jag är riktigt nöjd med resultatet! Det blev så snyggt och välgjort! De utförde arbetet precis enligt tidtabell och fakturan var exakt enligt offerten. De var flexibla gällande dagar som arbetet utfördes på.
Jag skulle lätt anlita dem igen vid behov och rekommenderar bolaget varmt till någon som behöver deras hjälp
Pirkko M:
Jättefint !!
Trevliga killar som jobbade snabbt och bra.
Jag vill ge så många poäng som det går.
Kommer att anlita samma firma om det behövs.
Eva L:
Vagges Bygg och Mark AB hjälpte oss att byta vindskivor på vår villa. De gjorde ett toppenjobb och var dessutom väldigt trevliga och levde verkligen upp till våra förväntningar när det kvalitet. Vi vill varmt rekommendera företaget.
Anders L:
Vi har under flera år i olika byggprojekt använt bolaget med mkt tillfredställande resultatl.
Iderikt, problemlösare och proffsigt.
Har också hållit uppgjorda tidplaner!!!
Christine J:
Har använt dem vid 2 stora renoveringar.
Där har de byggt kök, byggt ut badrum, flyttat väggar, platsbyggt garderob, målat, tapetserat mm.
Pålitliga och duktiga hantverkare som är lätt att ha att göra med! Jag är supernöjd 😊
Stefan J:
Arbetet utfördes med stor noggrannhet och yrkeskunnighet. Trevlig personal som håller vad dom lovar. Kommer absolut att anlita detta företag igen.
HENRIK F:
Proffsigt bemötande och arbete hela vägen från första möte, till planering, genomförande samt finlir på slutet. Jag gjorde rivning och sophantering själv för att spara på priset. Jag gjorde några sista-minuten ändringar av planlösningen och det togs emot väl. Bra kommunikation under projektgenomförandet. Arbetet blev klart i tid och till rätt budget. Snyggt badrum som resultat! Tack Christian med kollegor för ett bra jobb!
Åke B:
Professionellt arbete, måste vara en av Sveriges bästa kortstavsläggare vackert arbete och snabbt utfört, till en rimlig kostnad som passade min plånbok.
Marie-Louise N:
Fantastiskt Vackert Golv med handgjord rutmönstrad bård. Suveränt Skickliga medarbetare som verkligen gjorde ett Magiskt Hantverk! Våra Allra Bästa Rekommendationer! Stort Tack till Trägolvsmästarna!
Marie-Louise & Bengt Norderfeldt - Djursholm