Ken L:
Jag valde att anlita Engman & Sättermon till mitt byggprojekt. I offertstadiet tog jag in flera olika aktörer men ingen visade så mycket engagemang som Micke och Jocke, därför valde jag att anlita dem för mitt projekt.
Jag vill tacka Joakim O och Joakim E för att fantastiskt hantverk. Dialogen och servicen var otroligt bra!
Jag kan varmt rekommendera Engman & Sättermon för ditt byggprojekt!
Eva-Lotta S:
Almviks arbetar hållbart!
Tydliga och väl specificerade fakturor. Väldigt lite material går till spillo. Hantverkarna har möjlighet att påverka sin arbetstid, har bra kläder och verktyg=god arbetsmiljö. De kan snabbt få kontakt med sin chef Dimitri och det kan jag som kund också få. Hos oss har de dragit nya rör, isolerat, satt nya innerväggar, tagit bort fönster ,tagit upp för nytt fönster, tapetserat och målat alla snickerier som de också bytt ut, Nytt kök och badrum kaklat och lagt klinkers. De kan fixa rubbet. Vi är nöjda, nästa år kommer de åter och lägger om taket.
Peter N:
Jag har använt dem till flera projekt, varje gång med utmärkt resultat: Stengång, gjutning och skifferbeklädnad av mur, stensatt uteplats, kakel/klinker i tvättstuga.
De ger ett seriöst bemötande, är måna om resultatet och smidiga att samarbeta med, jag kan verkligen rekommendera dem.
Susanne S:
Engagerade och snabba på att svara.
Jag ville ha bredspacklat och målat men de föreslog endast målning och reparation av tapeter. Det blev bra och billigare.
Lars Erik Anders L:
Dalta Bygg & VVS känns annorlunda jmf med många andra bygg- och serviceföretag i branschen som jag har haft kontakt med. De kommunicerar mycket och bra, håller tider, smyger inte undan med undanflykter utan står för sitt åtagande, gör jobbet bra (enligt plan), hanterade överraskningar (i uppdraget) flexibelt och följde upp med samtal efteråt. Kan definitivt rekommendera dem.
Arbetet som utfördes var ett utbyte av ett badrumshandfat + kommod, lite relaterad tätning med silikon och fastsättning av en vägghängd toalettstol vars ena fäste var löst.
Andreas S:
Parkettkontakt utförde golvslipning/oljning på befintligt fiskbensparkett och lade ny fiskbensparkett som kopplades ihop med det gamla golvet.
Resultat blev mycket bra och vi är väldigt nöjda med arbetet!
Vi hade bra kontakt och arbetet utfördes snabbt. Vi kan varmt rekomendera Parkettkontakten om ni vill få fina golv till ett vettigt pris Mvh Andreas
Stefan R:
Tillbyggnad av rum i garage
Den billigaste offerten av de vi tog in. Trevligt bemötande av arbetsledare! Körde igång på utsatt tid, blev klara i stort när de sagt från början.
Gjorde även några saker som ej fanns i offerten utan att ta extra betalt för det, bland annat mera isolering i golvet för att de tyckte de blev bättre = seriöst!
Mycket nöjda! Kan absolut rekommendera Ormsta bygg.
Anna A:
De har varit noga med allt och gjorde klar arbetet i tid. De gjorde noggrant arbete och allt de lovade. Jag är nöjd med kontraktet och utfört arbete.
Therése C:
Vi fick hjälp av L&A bygg att montera vårt kök från Nordiska kök. Vi är väldigt nöjda med resultatet och uppskattar deras tillmötesgående approach, där de är väldigt lyhörda och måna om att vi som kunder skulle bli helt nöjda. Också lätta att diskutera med, och vi har kunnat vara delaktiga i processen av kökets uppförande. Supertrevliga killar som har varit ett nöje att ha i vårt hus. Anlitar gärna igen framöver!
Stefan E:
Efter att flera företag tackat nej p.g.a. våra markförhållanden till att hjälpa oss med ett dräningsarbete, kontaktade vi Hjälper SWE AB. Arbetsledaren Ivan kom och sa att jobbet som skulle utföras var det inga problem med. Efter någon vecka fick vi en offert, väl specificerad på alla önskvärda sätt och vi tackade ja. Så tog det bara någon vecka så var arbetet i full gång. Resultatet: Vi är otroligt nöjda. Trevliga människor, professionnellt utfört arbete på alla sätt. Fakturan kom med kopior på alla utläggskvitton, helt i enlighet med vad som avtalats. Kan varmt rekommenderas!
Julieta L:
Service inriktade. Tålmodiga och gör om offert utan att ge intryck av att det det är jobbigt vilket jag uppskattade verkligen.
Priset är rimligt och kvaliteten är jättebra.
Det är 2:a gången jag anlitar dem och varit supernöjd bägge gångerna.
Nina R:
Hittade Huldt’s på Facebook och kontaktade dem, fick snabbt svar och inbokat besök. Därefter snabb offert - nära inpå på på påbörjades arbetet som utfördes väl och på kronan enligt offerten. Lätta att kommunicera med, inga missförstånd, inget krångel. Utmärkt företag enligt mig! :)
Ylva L:
Gjort mitt badrum och jag är jätte nöjd 😊 de var fantastiska med kunskap glädje humor. Lyssnade r på mig som kund. Rekommenderas å det varmaste
Cecilia A:
Önskade Slipning av alla trägolv i hela vårt hus. Vi hoppades på ett bra och snabbt jobb,och detta var verkligen över förväntan, superb service, bra tips och råd och så fint resultat - vi är supernöjda!
Gunnel L:
Vi har varit jättenöjda med Bellmansro Montage och Bygg. Dom har hållit tider som dom lovat och alltid kommit på avtalad tid.
Våtr tak som dom lagt ser nu jättefint ut.
Niklas A:
Trapprenoveringen i vårat radhus blev fantastiskt bra. Vi är jättenöjda. Göran kom som avtalat och löste hela renoveringen på utsatt tid. Varmaste rekommendationer
Felix M:
Lidingö Hantverksgrupp fick uppdraget att renovera min lägenhet.
Från Idé till ritning till projektering till ett noggrant utfört arbete där både utförande och tidsplan följdes till punkt och pricka. God kommunikation under hela byggtiden och med goda resultat känner jag mig otroligt trygg och nöjd med att ha anlitat Lidingö Hantverksgrupp AB
Ett helhetsföretag med god och bred kunskap, rekommenderas starkt !
David L:
Vi anlitade dom för att renovera vårt nya kontor. Några små missförstånd men över lag riktigt bra kommunikation. Farzad var alltid tillgänglig och tillmötesgående när vi ville ha ändringar.
De tog hand om golvläggning, målning, eldragning samt byggandet av ett konferensrum. Vi är supernöjda med resultatet!
Jan F:
Bra kontakt från början till slut. Ledningen lyssnade till mina behov vid renoveringen av delar av mitt sommarhus och leverade anpassade lösningar. Kul med en byggare som gillar de utmaningar som reparation och renovering av en äldre fastighet innebär. Kommer säkert anlita dem igen!