Reco logotype För företag

Ok

12569 omdömen om Mäklarhuset

Sedan starten 2008
Birgitta M
Sålde ett hus med hjälp av Tommy Sundvall, en del av Mäklarhuset Enskede Verifierat företag

Tommy har med stor empati och kunnighet hanterat de olika faser som uppkommer i en fastighetsaffär. Han har professionellt och med goda medarbetare presenterat huset för intresserade spekulanter och effektivt genomfört försäljningen

Stureby
Magnus F
Sålde en bostadsrätt med hjälp av William Skage, en del av Mäklarhuset Uppsala Verifierat företag

William har varit mycket professionell och hela affären har gått väldigt smidigt. Så trevlig, kunnig och svarat tålmodligt på alla frågor! Jag kan varmt rekommendera William! //Magnus

Ulleråker
Celina E
Köpte ett hus med hjälp av Caroline Fogelberg, en del av Mäklarhuset Örebro Verifierat företag

Caroline hjälpte oss jättebra genom processen. Enkel att ha att göra med, trygg och proffsig! Rekommenderar henne varmt som mäklare!

Almby
Henrik S
Köpte en bostadsrätt med hjälp av Sofia Persson, en del av Mäklarhuset Örebro Verifierat företag

Sofia är driven, snabb och lösningsorienterad. Professionell i hela processen. Jag kan rekommendera henne varmt.

Centralt öster
Kjell M

Tommy har styrt vår husaffär med stor erfarenhet och en god känsla för fastighetens unika egenskaper och förutsättningar.

Stureby
Hanna L
Sålde en bostadsrätt med hjälp av Linnea Lindberg, en del av Mäklarhuset Uppsala Verifierat företag

Proffsig, ambitiös och kunnig! Mycket trevligt bemötande och inkännande.

Norby/Trädgårdsstaden
Magnus H
Köpte ett hus med hjälp av Johanna Knutsson, en del av Mäklarhuset Falkenberg Verifierat företag

Johanna sköte försäljningen av det huset som vi köpte på absolut bästa sätt, varje gång något hände i processen så fick jag ett SMS på att hon mottagit mina frågor och hon bekräftade att säljaren också var ”med” på vad vi pratade om. Kan verkligen rekommendera Johanna

Skrea Strand
Rasmus E
Köpte en bostadsrätt med hjälp av Adam Lindh, en del av Mäklarhuset Uppsala Verifierat företag

Trevligt, kompetent och ett toppen val när det kommer till mäklare.

Gränby
Sara L
Köpte ett hus med hjälp av Johan Carlsson, en del av Mäklarhuset Örebro Verifierat företag

Johan är en engagerad och jättetrevlig mäklare som hjälpte oss igenom hela vårt husköp. Vi är jättenöjda!

Hovsta
Sara L
Sålde en bostadsrätt med hjälp av Victoria Kalkan fd. Forell-Groth, en del av Mäklarhuset Örebro Verifierat företag

Tredje gången jag anlitar Victoria vid en försäljning och även denna gång är jag så nöjd! Victoria gör det lilla extra och får mig verkligen att känna mig trygg genom hela processen. Hon är kunnig, engagerad och driven.

Hovsta
Patrik T
Patrik T

Mycket trevlig, noggrann och tillmötesgående och tydlig i sin information.

Industristaden/Kungsängen
Sålde en bostadsrätt med hjälp av Sofia Persson, en del av Mäklarhuset Örebro Verifierat företag

Väldigt bra mäklare att använda sig av! Trevlig, ärlig, informativ och håller en uppdaterad under försäljningsprocessen på ett värdefullt sätt. Rekommenderas varmt!

Centralt öster
Sålde en bostadsrätt med hjälp av Adam Lindh, en del av Mäklarhuset Uppsala Verifierat företag

Vi har haft kontakt med Adam Lindh vid flera tillfällen och vi upplever honom som en väldigt professionell och sympatisk mäklare. Uppdraget att sälja vår lägenhet gick så till Adam som gjorde att allt gick snabbt och smidigt. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera honom.

Thomas A

Adam är en väldigt professionell och sympatisk mäklare. Vi har varit i kontakt med honom vid några tidigare tillfällen. Nu är vår lägenhet såld och det gick snabbt och smidigt. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera honom.

Ellen P

Adam har varit mycket hjälpsam och trevlig! Bra tillgänglighet och mycket tydlig i alla steg som ingår i köpet.

Norra Rosendal
Sålde en bostadsrätt med hjälp av Anton Palohonka, en del av Mäklarhuset Uppsala Verifierat företag

Anton har varit mycket inlyssnande och givit trygg vägledning längs hela processen

Svartbäcken
Ronnie E
Köpte en tomt med hjälp av Mäklarhuset Östersund Verifierat företag

Ärlig och snabb kommunikation. Trevligt bemötande och snabb affär. Högsta betyg

Sännsjölandet
Svar från Mäklarhuset Östersund
Tusen tack Ronnie för dina fina ord och för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det betyder otroligt mycket för oss. Med vänlig hälsning Mäklarhuset
Eskil H
Köpte ett hus med hjälp av Julia Garellick Lindborg, en del av Mäklarhuset Uppsala Verifierat företag

Mycket lugn, varm och trevlig person. Enkel att få kontakt med och känns väldigt tillgänglig. Är hittills väldigt nöjd!

Knivsta
Ann-Charlotte L

William har varit lugn, tydlig, lyhörd och förtroendeingivande under hela säljprocessen. Om du som jag aldrig sålt en lägenheten förut och känner dig osäker, han får dig att känna dig trygg från början till slut. Rekommenderar honom varmt.

Stenhagen
Magnus N

Lugn och saklig med bra kunskap om den lokala marknaden.

Sophie R
Sålde ett hus med hjälp av Julia Garellick Lindborg, en del av Mäklarhuset Uppsala Verifierat företag

Julia har agerat både professionellt och personligt, varit ett gott stöd och väglett oss i samband med försäljningen av vår fastighet.

Alunda
Lovisa M

Trevlig och pålitlig! Smidig affär och kommer rekommendera vidare!

Hugo N

Som både köpare och säljare av min lägenhet är jag supernöjd med Adam! Han är tillmötesgående, professionell och mån om att affären ska bli så bra som möjligt. Rekommenderar Adam starkt!

Markus L

Sofia har varit en utmärkt mäklare. Hon har snabbt och effektiv besvarat frågor och funderingar.

Norr
Sålde en bostadsrätt med hjälp av Caroline Fogelberg, en del av Mäklarhuset Örebro Verifierat företag

Jättebra bemötande och trevligt på alla sätt. Saklig och kunnig när vi skulle skriva avtal. Rekommenderas verkligen!!

Centralt
Eva-Karin K
Köpte en bostadsrätt med hjälp av Alexander Marklinder, en del av Mäklarhuset Uppsala Verifierat företag

Alexander utstrålar ett lugn och trygghet. Han är tillmötesgående och engagerad. Min upplevelse är att han månar lika mycket om säljare och köpare

Ekeby
Ella D

Vi är jättenöjda med Adam. Trevlig, tydlig och lätt att få tag på trots att han har mycket att göra. En mäklare som vet vad han gör!

Ladda fler omdömen

Platser 56

Visar: 40 av 56
Ladda fler platser

Om dessa omdömen

För oss på Reco är riktig transparens viktigt. För att hjälpa dig att utvärdera Mäklarhuset har vi sammanställt vad vi vet om deras omdömen

Trovärdighet
Ok

Trovärdighet baseras på hur stor andel av företagets kunder som tillfrågas att lämna ett omdöme och hur stor möjlighet Reco har att bekräfta kundrelationen.

Reco anser att företaget har en okej trovärdighet utifrån möjligheten att verifiera kundrelationen samt andelen tillfrågade kunder.

Dessa nivåer finns på Reco:
  1. Mycket Bra
  2. Bra
  3. Ok
  4. Låg

Detta är Reco

Oberoende omdömen från riktiga kunder
Vi jobbar hårt för att kontrollera att de som lämnar ett omdöme finns på riktigt och faktiskt har köpt den vara eller tjänst de skriver om. Det sker bland annat genom BankID och noggranna kontroller mot företagens kundregister.
Vi lever som vi lär
Vi tillåter inte att företag erbjuder någon slags betalning i utbyte mot omdömen, och på samma sätt tillåter vi inte oss själva att ta bort negativa omdömen för att ett företag vill eller erbjuder betalning för det. Hos oss går trovärdighet och din tillit alltid först.
Reco logotype Omdömen du kan lita på

Kategorier

Betyg & tidpunkt: