Omdömen du kan lita på
Läs om andra kunders upplevelser innan du väljer företag
Rekommenderade kategorier
Varför kan du lita på våra kundomdömen?
Sedan starten 2007 har vi fokuserat på att samla in autentiska omdömen från uppriktiga kundupplevelser om olika företag. För att vara en trovärdig källa för kundomdömen bestämde vi redan från start att:
- Vi tar aldrig bort negativa omdömen
- Våra omdömen ska beskriva kundupplevelser
- Vi ska kunna identifiera personen bakom varje omdöme
- Det går inte att “köpa bort” omdömen
- Förbjuda incitament i utbyte mot omdömen
Vår företagskultur är sprungen ur övertygelsen att alltid återge en uppriktig bild av kundernas upplevelse av olika företag. Vår drivkraft är att du alltid ska kunna lita på våra kundomdömen och faktum är att det är just det som särskiljer oss från andra omdömessajter.

Bygg förtroende för ditt företag med uppriktiga kundomdömen
9 av 10 kunder kollar omdömen från andra kunder innan de väljer företag. Med Reco kan du enkelt samla in och visa upp kundomdömen.
Testa Reco kostnadsfritt i 2 månader! »Nya företag på Reco
Ett trevligt och härligt gäng! Otroligt hjälpsamma och kunniga! Kan inte nog rekommendera dom. Har hjälpt oss med nyinstallation av värmesystemet i vårt hus.
Daniel F
Idala Rörtjänst AB
Jätte trevliga personal, bra bemött och är super nöjd😍❤️
Däria S
NCA Clinic
EMS på X-shape är på riktigt den ultimata träningsformen för alla kroppar, åldrar, behov och förutsättningar.
Annika & Tanja är suveränt professionella, och träningen anpassas till varje individ. Sedan starten aug 2022 har jag blivit starkare och haft mindre ont. Prova minst 3 gånger innan du bestämmer dig! Rekommenderar varmt!
Annie N
X-shape Fitness VASASTAN
Alltid ett positivt, glatt och proffsigt bemötande. Kunnig personal och bra o fint sortiment av både kläder, möbler och inredning som jag har köpt där.
Jag är en väldigt nöjd kund.
Sonja Camilla L
Härliga Rum
mycket bra service och trevligt bemötande dessutom snabba och effektiva.
Annelie A
Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna
Duktig ledning och personal. Vi var mycket nöjda med deras städningsarbete. Vi rekommenderar de verkligen.
Nirgal Ab N
Aba Städ
En entrédörr vägrade låsas precis innan stängning på en av våra biografer. Jag ringde en jourlåssmed och var redo på att jobba över i ett par timmar för att få det fixat. Låssmeden kom inom en halvtimme och var färdig inom en timme, det var helt fantastisk och mycket uppskattat!
Filmstaden Saga
Låsman AB
Kom försent
För liten bil
För få flyttgubbar
Skrapade möbler
Hade ingen pirra, tur jag hade en
Bröt sönder porten när de skulle ställa upp den
Tog ut ROT-avdrag trots att jag inte hade det på min faktura
Ville höja priset till det dubbla trots avtal om pris
Kan INTE rekommendera dem
Anette F
Bestflytt 24
Hitta Cheap Energy på Elpriskollen för 1 år sedan och är otroligt tacksam över att jag bundit mitt elpris i 3 år med dem.
MARTIN G
Cheap Energy AB
Bra information och bra bemötande
Mattias K
BostadsCheck powered by House:ID
Kompetent och duktig. Slipande och behandlade vårt nylagda trägolv med fint resultat. Tar ansvar för slutresultatet och är snabb med respons.
Lars W
Holgerssons Golvservice AB
Bra Service snabbt leverans rekommenderar starkt
Moussa A
Gadget Deals Sweden AB
Jag är mycket nöjd med mitt senaste köp hos Bilpartner Syd. Personalen var hjälpsam och professionell under hela processen och jag kände mig trygg i att jag fick en högkvalitativ bil till ett bra pris.
Timothy A
Bilpartner Syd
Fantastisk duktiga hantverkare tack för fin arbete. Hoffen AB gjort uppdrag för oss både badrum och målnings arbete.
Dinora A
Hoffen AB
Enda personen som kunde rädda min rygg från operation. Enormt tacksam för hjälpen och rekommenderar alla som hittar hit att ge det ett försök.
Attal A
Eliæsons Kiropraktik
Smidigt och enkelt från början till slut med bra slutresultatet
Andreas C
Spikat Roslagen
Malmstens måleri levde helt upp till våra förväntningar, både beträffande bemötande och resultat. Vi är mycket nöjda!
Anne-Marie L
Malmstens Måleri och Färgsättning AB
Väldigt hjälpsam och flexibel genom hela processen.
Viktor P
Johan Agnesund
en del av Svensk Fastighetsförmedling Habo
Mycket professionellt arbete, fint bemötande och flexibel.
Hela arbetet rullade på smidigt och jag behövde inte röra ett finger utan bara framförde mina önskemål.
Har anlitat företaget för flertal projekt, allt från måla om hus till bygga ett helt nytt uterum.
Har rekommenderat företaget till flera kompisar och grannar.
Firouzeh L
Nikou Special Services AB
BOB hjälpte oss med en omfattande renovering av badrum, där allt gjordes om från grunden. Vi är otroligt nöjda med både resultatet och genomförandet. Fick direkt förtroende för deras personal som var kunniga, trevliga och professionella. Kan verkligen rekommendera dem!
LISA C
BOB VÅTRUMSRENOVERING AB
Det var fullt tempo men regissören som höll i klassen. Var utmärkt
Sörmlandstak I
Sjölotsen i Sverige AB
Leasing Nya Kia Niro plug in hybrid. Snabb service och leverans. Toppklass!
Angelica K
Torvalla Bil Sätra KIA
Bra tvättresultat. Lite rörig inlämning och hämtning. Kanske ska det vara kvitto på inlämning. Så ingen annan kan hämta ut bilen
Åke H
Triangeln Biltvätt
Snabb och bra service! Ordnade konvertering till A-traktor och besiktning på endast 1 vecka.
Fredrik S
Flyman Fordon
De är mycket bra mikanikian. 👍🙏
Salib B
Speedy Bilservice Stäket
Mycket trevligt bemötande. Blev klippt som jag önskade mig.
Inger S
Headlines Mörbylånga
Så nöjda med vårt nya kök! Riktigt serviceinriktade och kunniga, rekommenderar starkt!
EMILIA B
Specialmontage i Stockholm AB
Vi har renoverat sovrum och badrummet genom LIGAB och är väldigt nöjda. Snabb återkoppling på offert, bra struktur vad gäller arbetsupplägg, startup möten, planering och utförande. Kompetenta och trevliga hantverkare och en flexibilitet under projektet som uppskattats.
Kommunikation från början till slut har även fungerat väldigt bra.
Rekommenderas!
Anders B
LIGAB
Att ha förmågan att göra ett besök på begravningsbyrån till ett avslappnat och trevligt möte är en konst. Staffan besitter den förmågan. Han är verkligen rätt person på den platsen.
Lena E
Vårt valnötsträd blev vackert och lagom stort efter beskärningen.
Bertil K
Kreativ Trädvård
Jag blev bra bemött av företagets representant som var ute och kontrollerade inför offert. Sedan hade vi en bra diksussion om själva installationen.
Själva installationen gick också bra där det levererades material i förväg så installatörerna kunde göra sitt jobb så fort det gick.
Sen är varje hus sin egna utmaning men det löstes på ett bra sätt.
Jag köpte solpanaler samt batteri.
Johan S
Delidel AB
Väldigt bra bemött.
Våra förväntningar var att få sålt lägenheten snabbt.
Mäklaren var väldigt effektiv, svarade snabbt på meddelande. Lade ut min lägenhet på sociala medier.
Hon ville verkligen mitt och hennes bästa.
Felicia S
Silvia Nilsson Cickovska
en del av ELITE Fastighetsförmedling
Detta är första gången för mig och jag är nöjd med bemötande osv.. 😃
Pierre Magnus Sebaztian L
Julia Nordin
en del av Agentur Fastighetsförmedling Arvika
Genomgående trevlig personal och bra arbete utfört
Stefan L
Speedy Bilservice Västervik
Måna om kunderna och gör det lilla extra.
Anders B
Ekmans Trädgårdsmiljö AB
Jag köpte en bil av dem
Jag fick allt hjälp som jag hade förväntat från försäkring till bra räntan som jag fick
Bemötande var toppen
Företaget det något som starkt rekommendera
Rafed K
FORDONSELITEN
Jag blev klippt. Mycket bra och trevligt bemötande som vanligt.
Ingrid K
Hårdesign Motala
Ett seriöst företag där du i förväg fick veta priset på jobbet som skulle utföras.
Inger P
Kamivent
Hjälpte mig med inbyggda garderober i klädkammare, sovrum och kapprum. Samt tvbänk. Otrolig bra kommunikation och leverade till fullo. Rekommenderar verkligen!
Imra B
T-30 Bygg
Snabbt och väl utfört arbete. Mycket nöjd.
Lars R
HVAC Solution
Flyttstäd av lägenhet. Flexibel hämtning av nyckel och väl utförd städning.
Erik L
Mam Städ
Trevlig avslappnat och jag får den omsorg jag behöver
Sofie W
HAIR36
Jag har både en Dentle One och en resevariant. De fungerar helt perfekt. Bekvämt med att de skickar hem nya borsthuvuden. Jag rekommenderar resevarianten - mycket bekväm (men min sambo gillar nog Dentle One bättre).
Ulf O
Dentle
Känns tryggt att få ett meddelande när kreditupplysning tas av någon. Bäst var när jag bytte adress och jag fick information då jag varit lite rädd för att min adress skall kapas efter att en god vän råkat ut för det.
Gillar den säkerhetsskola jag får varje månad - många nyttiga tips:)
Åke Å
Sinfrid
Bra återkoppling.
Lågt pris.
Trevlig VD.
Mikael A
Bygglovservice
Fyrsidig fönsterputs. Flexibla, trevliga och professionella!
Dominique B
Scent of Clean
Alltid bra service
Utmärkt kvalité på utfört arbete.
Daniel K
Johansson & Landström AB
Alltid perfekt bemött
Allltid håller det avtal vi ingått
Alltid nöjd med resultatet
Ellna A
Interputs AB
Högsta betyg! 👍
Jag är alltid lika nöjd med Camilla, som kan mitt hår när det gäller klippning och slinger i håret!
Astrid Östling
Astrid Ö
Hårdesign Vadstena
Kom snabbt ut efter bokning, trevligt bemötande och proffsigt utfört arbete. Lyhörda på vad jag ville ha och kom med idéer för bättre lösning.
Andreas E
AG Elektriska
Jag har jobbat med Nordvärme sen de startade och har bara haft bra upplevelser och kommer fortsatt att jobba med dem.
Tomas Ö
AE Nordvärme AB
Kanonfin service Tackar så mycket för hjälpen med min bil mycket trevligt kundbemötande
Joakim S
Smålands Bilcentrum AB
Super trevliga och proffsiga. Kunniga på det de gör.
De gjorde allt bättre än förväntat.
Byggstöd har byggt en utbyggnad åt oss och vi är jätte nöjda.
Har inget negativt att säga om detta företag.
Tomi B
Byggstöd
Har enbart goda vitsord att ge till Thomas
Guldage från dag nummer ett och förhoppningsvis
fortsättningsvis..
Han är trevlig, hjälpsam, noggrann och framför allt duktig med all han tar sig an.
Mycket envis och ger sig inte förrän han lyckas med det han han har framför sig.
Vill varmt rekommendera honom till alla som är i behov av hjälp i hus eller trädgård.
En trogen och pålitlig hantverkare,
tillika"hustomte" och allt-i-allo.
Med vänlig hälsning
Britta Malmström
Britta M
Marinmekaniker och gårdskarl
Blivit mycket bra bemött av Reza. Klar och tydlig vad som syntes på röntgen och efter undersökning i det första mötet Så utdragning av tänder och remiss till rotspecialist Kajsa. Så vidare med planering och beskrivning efter läkning av inplantat av flera tänder. Hela tiden i en dialog med mig. Under behandlingarna berättar vad han gör och vad som händer. Vad jag ska göra efter ingreppet. känner mig mycket trygg
Irene A
Reza P
en del av Danakliniken Specialisttandvård
Mycket bra bemötande och snabb service. Löste affären efter ordinarie arbetstid för vår skull.
Bil affären löste vi samma kväll
Anna Karin S
SB Bilar AB
Riktigt bra bemötande.Smidigt och professionellt, vad mer kan man begära?
Robert K
SGS bilar
Det kändes tryggt att köpa bostad genom denna mäklare. Mäklaren var tillmötesgående, samt väldigt snabb på svar både på sms och mejl oavsett tidpunkt på dygnet, behjälplig när det behövdes. Allt bra, trevligt bemötande.
Elin A
Niklas Cannon
en del av Svenska Mäklarhuset Halmstad
Mycket bra bemötande.
När jag efter hand sagt vad jag vill ha gjort har det utförts bra. Upplever kontakterna bra.
Ammie H
Rent i höga kusten AB