Mäklare i Västra Götaland

Går du i flyttankar? Att sälja hus eller lägenhet är ofta en stor och ganska komplicerad affär. Det finns många regler och det kan bli mycket papper att hålla reda på. En mäklare kan guida dig igenom allt från värdering till styling, visning och slutgiltig affär.

Att hitta en mäklare du litar på som kan hjälpa dig med affären är inte alltid det lättaste om du inte sålt förut eller din tidigare mäklare slutat eller jobbar i ett annat område. Här på Reco.se har vi samlat alla mäklare i Västra Götaland och du kan läsa vad tidigare kunder tycker om specifika mäklare i Västra Götaland och hitta en som passar just dig, i ditt närområde.

Du kan klicka dig vidare för att komma ännu närmare hem, men ska du flytta långt kan det vara värt att kika i hela länet. Ibland har mäklarna egna specifika geografiska områden de ansvarar för, läs på och se hur olika mäklarfirmor jobbar och vilka som är aktiva just där du bor!

Mäklare
Bollebygd  (1 st)
Dals-Ed  (1 st)
  • Fastighetsbyrån Karlsborg

1,098 omdömen
    Välkommen till Fastighetsbyrån och Karlsborg! För oss är det viktigt att varje affär är trygg och unik. Vi hjälper dig genom hela bostadsbytet.
    Tommy L
    Tommy L: Oerhört bra mäklare, kunnig, empatisk framförallt. Top 5
  • Välkommen till Fastighetsbyrån och Göteborgs stadsdelar Västra centrum och Linné. Kontakta oss om du letar bostad här!
    Karin Birgitta J
    Karin Birgitta J: Först kontakt vid köp nu vid försäljning. Sebastian kan sin sak. Otrolig områdeskunskap. Känslan att man blir omhändertagen och får ut det mesta, som just nu i en försäljning. Trevligt med en mäklare som även är lite personlig , delar med sig av sig själv. Jag kan starkt rekommendera Sebastian och Fastighetsbyrån i Göteborg.
  • Fastighetsbyrån Stenungsund

1,244 omdömen
    Vi på Fastighetsbyrån hjälper dig att hitta boende i Stenungsund! Vi anpassar oss efter dina behov och lovar att affären blir säker och smidig.
    Mattias S
    Mattias S: Professionell, framförallt tålmodig. Trevlig, hör alltid av sig.
  • HusmanHagberg Borås

554 omdömen
    Krister L
    Krister L: Rekommenderar varmt. Det tog ett tag att komma igång, men när försäljningen väl kom började sköttes allt väldigt bra.
  • Fastighetsbyrån Ale

1,021 omdömen
    Välkommen till Fastighetsbyrån och Ale! Vi på kontoret här kan området, bostadsmarknaden och har all den erfarenhet som krävs.
    Ida O
    Ida O: Detta var vårat första köp så allt var nytt. Men Emma gick igenom processen och svara på alla frågade vi hade och var väldigt hjälpsam. Skulle jag sälja i framtiden hade jag kontakta Emma!
  • Fastighetsbyrån Mariestad

1,114 omdömen
    Välkommen till Mariestad, Gullspång och Fastighetsbyrån! Vi ser varje affär som unik och personlig och ser till att du hittar din nya bostad tryggt och smidigt.
    Gisela E
    Gisela E: En jätte bra mäklare hade jag..köpt hus
  • Fastighetsbyrån Partille

1,596 omdömen
    Välkommen till Fastighetsbyrån och Partille! Vi är den mest anlitade mäklaren i området. Med oss går affären tryggt och säkert till.
    Gabriella W
    Gabriella W: Vi har tidigare både sålt och köpt bostadsrätt med hjälp av Jasmine och när det nu var dags att sälja igen var hon ett självklart val att återkomma till. Hennes ärlighet, positiva inställning och fingertoppskänsla förmedlar ett lugn som gör att vi som säljare känner oss både bekväma och trygga i affären.
  • Välkommen till Svensk fastighetsförmedling och Uddevalla! Här hittar du mäklare med lång erfarenhet i branschen som hjälper dig att hitta drömboendet i Bohusläns hjärta.
    Therése M
    Therése M: Mycket professionell och tillmötesgående. Svarar snabbt på frågor och är hjälpsam.
  • Fastighetsbyrån Vänersborg

1,441 omdömen
    Om du funderar på att byta boende kan en bra början vara att få en bild av vad ditt nuvarande boende är värt och få rådgivning kring de olika delarna i bostadsaffären. Våra mäklare gör gärna en kostna...
    Håkan L
    Håkan L: Väldigt trevlig och lätt att göra med,professionell i sitt arbete
  • Fastighetsbyrån Kungälv

1,205 omdömen
    Vi är ett energifyllt team av fastighetsmäklare som verkligen kan Kungälv, vi bor här själva! Vårt mål är att du ska känna dig trygg och nöjd med din bostadsaffär. Välkommen till Fastighetsbyrån!
    Christian B
    Christian B: Trevlig och proffsig. Har koll på läget. Snabb med att ta reda på information vid funderingar.
  • Gofab Fastighetsbyrå Orust

1,123 omdömen
    Ronja J
    Ronja J: Peter Karlsson på Gofab Fastighetsbyrå är en mäklare som inger stort förtroende från första stund. Han är strukturerat, noggrant och med ett tydligt engagemang genom hela processen. Upplevde honom som en mäklare som verkligen gör det lilla extra och som tar ansvar för att affären ska bli så bra som möjligt.
  • Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Skövde! Vi på mäklarkontoret här hjälper dig till det vackraste boendet mitt emellan Vänern och Vätterns sjölandskap.
    Mirzet S
    Mirzet S: Första intrycket av Martin var WOW! Oerhört positiv, trevlig och glad men framförallt mycket tydlig och noggrann. Martin har i kontakten med oss vart mycket tillgänglig, professionell och trevlig. Bemötandet var mycket bra! Vi ger Martin toppbetyg, utan tvekan!
  • Gofab Fastighetsbyrå Stenungsund

1,130 omdömen
    Ronja J
  • Gofab Fastighetsbyrå Tjörn

968 omdömen
    Välkommen till en lokal, obunden fastighetsmäklare som verkligen kan Västkusten!
    Eide Morgan O
    Eide Morgan O: Har sålt hus Tjörn där Karin varit vår mäklare. Karin har varit kunnig, väldigt driven och hela tiden haft en positiv inställning och bemötande. Hon är självsäker och tror på sig själv vilket antagligen är väldigt viktigt om man ska lyckas som mäklare. Jag är helnöjd med hennes insats och engagemang. Har inget att klaga på. Kan varmt rekommendera Karin som mäklare.
  • Välkommen till oss på Fastighetsbyrån i Mölnlycke och Härryda! Här får du en mäklare som har koll på allt inom bostäder.
    Malin N
    Malin N: Proffsig, tydlig, bra kommunikation och skapar en trygghet att hon har koll på läget.
  • Bostada Lidköping

641 omdömen
    Välkommen till oss på Bostada. Vi är nya tidens mäklare som erbjuder en personlig mäklartjänst till fast pris och utan mellanhänder!
    Tomas Ö
    Tomas Ö: Vi var supernöjda med Antonio. Professionell från början till slut när vi sålde vår lägenhet. Vi rekommenderar starkt att välja Antonio för försäljning av din bostad.
  • Fastighetsbyrån Lidköping

1,373 omdömen
    Välkommen till Fastighetsbyrån i Lidköping! Vi har bred kunskap om både området och branschen och hjälper till med hela bostadsaffären.
    Amelie N
    Amelie N: Jag kan varmt rekommendera att anlita Rebecca som mäklare. Det här är andra gången jag haft kontakt med henne (en gång som köpare, och den här gången som säljare) och båda gångerna har hon varit lyhörd och engagerad samt mån om att det skulle bli så bra som möjligt både för köpare och säljare.
  • HusmanHagberg Kungälv

689 omdömen
    Välkommen att sälja eller köpa din bostad med oss på HusmanHagberg Kungälv!
    Philip S
    Philip S: Jag kände mig väldigt trygg att ha William som mäklare. Han var tydlig och proffsig samtidigt som han hade en underbart rolig jargong. Hade jag köpt något eller sålt något igen. Så hade jag letat efter William igen, tusen tack.
  • Fastighetsbyrån Tjörn

877 omdömen
    Funderar du på att köpa eller sälja en fastighet på Tjörn? Hör av dig till oss på Fastighetsbyrån!
    Victor J
    Victor J: Tydlig och trevligt bemötande.
  • Vi på Fastighetsbyrån hjälper dig med bostadsaffären i Örgryte och Delsjö! Varmt välkommen.
    Karin G
    Karin G: Joakim var en perfekt vägledare när jag sålde min bostad. Korrekt, kunnig, punktlig och lätt att samarbeta med. Han kontaktade mig under hela försäljningen för att stämma av mina funderingar. Svarade alltid på samtal och sms. Jag upplevde mig trygg med honom och kände att vi hade ett gott samarbete trots att han stod för kunskapen och jag för - inte så mycket!
  • Fastighetsbyrån Strömstad

804 omdömen
    Välkommen till Fastighetsbyrån och Strömstad! Vi förmedlar årligen 300 bostäder, och har koll på det mesta. Kontakta oss så blir affären enkel!
    Marinete H
    Marinete H: Veldig hyggelig og imøtekommende. Enkel å ha kontakt med, og serviceinnstilt.
  • Fastighetsbyrån Lysekil

1,368 omdömen
    Vi har koll på bostadsmarknad, köpare och säljare i Lysekil! Välkommen till Fastighetsbyrån!
    Ann J
    Ann J: Åsa är en väldigt härlig empatisk kunnig mäklare som verkligen lyssnar in sin kund. Eftersom vi anlitat henne tidigare så var hon det självklara valet. Vi förväntade/önskade oss en snabb försäljning vilket också skedde. Då jag inte var på plats vid försäljningstillfället löste Åsa det fantastiskt bra. All eloge till henne. Med vänlig hälsning, Ann Johansson
  • Fastighetsbyrån Orust

920 omdömen
    Vi kan bostadsmarknaden här på Orust utan och innan och vi ser fram emot att få hjälpa dig i din kanske största affär i livet. Välkommen in till oss på Fastighetsbyrån!
    Rebecka H
    Rebecka H: En väldigt bra mäklare. Professionell, kunnig, lugn, lätt att få tag på. Varmt och trevligt bemötande.
  • Carl A
    Carl A: Victoria har varit en utmärkt mäklare – tydlig i sin kommunikation och alltid behjälplig. Jag kan inte annat än rekommendera henne varmt!
  • Fastighetsbyrån Falköping

1,040 omdömen
    Ann-Britt K
    Ann-Britt K: mycket vänlig o lugn mäklare med kompetens o erfarenhet Inger förtoende o pålitlighet .vägleder tryggt genom försäljningsprocessen utan att stressa.
1234...7